dimecres, 2 de març del 2016

Sortida a la FILMOTECA a veure la pel·licula PA NEGRE. 26.2.2016. 4t d'ESO



La sortida ha estat molt interessant, no només per la pel·lícula que es proposava: PA NEGRE, d’Agustí Villaronga, si no per l’interès de l’espai on es projectava: LA FILMOTECA DE CATALUNYA, un espai emblemàtic de difusió de la cultura.



A la FILMOTECA se’ns va fer una molt bona acollida. Cal destacar, a més que les sessions de cinema per a escolars de la FILMOTECA estan molt ben estructurades i són molt interessants. A més de presentar l’espai  de projecció i la pel·lícula que havíem de veure, un cop finalitzat el visionat, es va fer un col·loqui, amb un membre de l’equip artístic de la pel·lícula, per ajudar a poder entendre més i millor la feina que hi ha darrere del producte final. En la nostra sessió els alumnes van poder parlar amb Francesc Colomer, l’actor protagonista de PA NEGRE, el qual va rebre un GOYA al certamen 2011 a l’actor revelació.


Cal destacar, també, que els nostres alumnes van comportar-se de manera exemplar en tot moment, tant en el trajecte des de l’Institut com en el visionat de la pel·lícula, com en l’interès que van mostrar a l’hora de fer el col·loqui.
Així doncs, valorem molt positivament la sortida des del Departament, ja que ens permetrà treballar alguns aspectes de la literatura catalana que conté la programació de 4t. ESO.